Závody Pohár ČST ITF

08.02.2016 22:58

Bojovníci a bojovnice z našeho oddílu se zúčastní 12. a 13. února závodů Pohár Českého svazu Taekwon-do ITF v Nymburku. Propozice závodů jsou k dispozici zde. Každý by měl mít příležitost několika startů podle zaplněnosti kategorií. 

Sraz před odjezdem bude 12. února ve 14:45 hodin před sportovní halou na ulici Fugnerova. Návrat bude 13. února v podvečer (do 21. hodiny) opět před sportovní halou. Přesný čas návratu sdělíme závodníkům při odjezdu z Nymburka. Cesta trvá cca. 3 hodiny. 

Co s sebou: dobok, pásek, bílé tričko na podvlečení (volitelné), boty do tělocvičny, mikinu přes dobok, věci na spaní, hygienické potřeby, pití, jídlo na den, 700-800kč (400kč na ubytování, 100kč příspěvek na dopravu, zbytek na večeři v nekuřácké restauraci Katovna a další nákupy - kdo bude chtít/potřebovat může s námi na nákup do supermarketu). Na sebe černé oddílové tričko a dále dle předpovědi počasí. Modré pásky a vyšší si vezmou chrániče na zuby, kdo má vlastní chrániče a kluci suspenzor. Chránič hlavy - helmu zajistí oddíl. Určitě nezapomeňte formu a dobrou náladu!

Případné dotazy u Rudy Matouška, Pavla Zejdy, nebo Tomáše Sotoláře. Viz. kontakty.

Fanoušci, držte nám palce! Budeme Vás informovat na našem Facebookovém profilu.