Nákup toboků (obleků pro cvičení TKD)

27.10.2015 07:27

Zahajujeme objednávání toboků pro všechny nové členy i další zájemce. Toboky kupujeme od prověřené firmy z Č. Budějovic. Cena je i s bílým páskem 750,- Kč. Velikosti jsou podle výšky cičence a to od 120 cm. Toboky jsou trochu větší než je výška cvičence (např. pro cvičence o výšce 175 cm, postačí tobok 170 cm, větší tobok by se musel zakládat-rukávy, nohavice). Materiál 100% bavlna. Pokud toboky objednáme do poloviny listopadu, tak budou k vyzvednutí na trénincích od 14. prosince. Platba až při předání toboku. Závazné objednávky u trenérů na tréninku. Toboky je možné před objednáním vyzkoušet na tréninku (máme téměř všechny velikosti skladem).

 

Pokud si tobok koupíte někde jinde tak nevadí. Pozor ale na to, aby tobok nebyl v provedení České unie TKD. Žádejte tobok federace ITF, prezidenta Chang unga. Popř. se poraďte s trenéry.

 

Pozor-cvičenec může tobok nosit na trénink až po kouškách na bílý pásek. Tyto proběhnou na začátku prosince. Dovednosti a znalosti na tento stupeň budou včas zveřejněny (ve zkratce to nebude nic jiného než cvičíme na tréninku a vědomosti z teorie co je na informačním dvoulistu-černobílá A4).

 

Vedoucí oddílu

M. Kobylarz