Tradiční soustředění s podtitulem Aim High!

11.09.2016 21:28

Věk účastníků: bez omezení – podmínkou je samostatnost (sám se obleče, nají, umyje a dojde si na WC)

Zúčastnit se mohou všichni členové oddílu Koguryo Třebíč a přátelé oddílu. 

Cena za soustředění: 300,- Kč

V případě, že se nezúčastníte celého soustředění, bude Vám cena snížena – hlaste prosím předem.

Místo konání:  Heraltice 127  (chata pionýrské skupiny Kamarádi cest z Okříšek)

Po projetí Heralticemi (ve směru od Okříšek na Opatov) odbočit těsně před cedulí konec obce Heraltice doleva (na obec Pokojovice) a následně hned doprava – přijedete k vodní nádrži a nad ní je chata. Parkovat možno dole u nádrže, nebo vyjet po lesní cestě až k chatě – pozor na nerovnosti na cestě!!!

Sraz: v pátek 30.9.2016 v 17:30 pod chatou  (u vodní nádrže)

Konec akce: v neděli 2.9.2016  v 14:30 u chaty

Ubytování: ve zděné chatě vybavené postelemi, kuchyní, ledničkou, jídelnou, koupelnou, teplou vodou, plynovým topením a SAUNOU.

Strava: bude zajištěn sobotní a nedělní oběd (v případě pěkného počasí, bude v sobotu večer táborák – vezměte si buřta ☺).

Co s sebou: TRÉNINKOVÝ DENÍK (budou se plnit testy), spacák, prostěradlo, pantofle, boty do chaty (tenisky), boty na běhání na ven, krátké kalhoty na cvičení, trička, tepláková souprava na cvičení, šusťáková bunda, čepice, rukavice, náhradní spodní prádlo, ponožky, hygienické potřeby, šampon, utěrka, ručník, osuška do sauny, baterka (nejlépe čelovka), zápisník, propiska atd. dle vlastního uvážení.

Navíc si prosím vezměte Dobok a černé oddílové tričko - uděláme pár fotek a videí na propagaci oddílu.

Program: Soustředění se zaměří na kondiční přípravu bojovníků všeho věku. Míříte-li vysoko, nesmíte nic podcenit. Ne nadarmo se říká těžko na cvičišti, lehko na bojišti. A aby soustředění nebyla jen dřina, přidáme spoustu zábavy, soutěží a společenských her. S partou dobrých kamarádů můžete dojít klidně ke hvězdám... VIP host bude upřesněn později.

Informace: doplňující informace žádejte od trenérů jednotlivých skupin nebo od organizátora soustředění. 

Přihlášky: Přihlášky jsou k dispozici na tréninku. Starší 18 let se zapíšou přímo do formuláře. Nezletilí cvičenci dostanou u trenéra přihlášku, kterou si nechají doma potvrdit. Přihlášku si také můžete stáhnout zde.

Uzávěrka přihlášek: 29.9.2016

Organizátor: Rudolf Matoušek, tel.: 739 587 885